Snart Mycket snart :D

Hej och godmorgon på er!!
 
Idag ska jag till stan och köra, som vanligt :D Men snart kanske det är dax för Teorin och uppkörning ;)
Hoppas att man kan komma och säga att man har körkortet snart :P Det skulle kännas så underbart skönt att ha det där J***A körkortet ;) Då kanske får äran att hämta upp farsan på flygplatsen när han kommer upp på dopet sen :D :D Jag vet iallafall vad min helg kommer att bestå av PLUGGGGGGGGG :P Men ska så klart försöka hjälpa till att få ut bäbisen oxå :P vi är övervänta nu!!
 
 
Nu blir det att göra frukost år mina 2 ålklingar :D 
 
Hoooj
 

Glass i stora lass :D

Ja idag så blev jag såå sugen på att göra hemmagjord glass i våran glassmaskin :) Så det blev att jag och Leo gjorde Vaniljglass 
 
Leo tycker det ä'r så roligt att hjälpa till :)
 
Så klart får man smaka oxå :P
 
Allt man behöver :)
 
Smeten+grädden
 
Och till sist den magiska Glassmaskinen från Rusta :D
 
 
 
 
 
 
 

Tack!! :D

Tack min underbara son, för den härliga sovmorgonen man kunde haft idag ;) 06:15 kliver man upp på en söndag! Men så fort det är ljust ute så tror han att klockan är runt 10.00 ;) Så vi får börja hänga för nå för fönstrena! Men så klart att han ska få gå ner och se lite barnprogram :) det är ju det bästa på morgonen enligt han :D 
 
Själv tycker jag det är rätt skönt att vakna tidigt ibland. För då kan man sätta sig vid datorn och bara ta det lungt. Och så klart läsa lite teori!! Snart kanske det är dax ;)
 
SEN kom det snö igår!!!!!!!! Va fan hände? med den underbara våren som va på väg fram. Alla blommor som har kommit fram, aja man får hoppas på att det blir plusgrader snart igen. 
 
Hmm :S

Lördagsmorgon!

Fick ett jobbigt uppvaknande nyss, Klockan 06:45 så Bankade det på sovrumsdörren!! Leo ville att någon skulle öppna dörren, som redan var öppen lite gran!!! han är väl underbar :) Sen ville han bara ner och se barnprogram, så jag följde med han ner. Så klart att han ska få se på barnprogram, men helst inte kl 7 på morgonen men men :D 
 
Sen blir det en tur in till stan för att köra, SNART ÄR DET SLUT :D :D :D Efter körningen blir det nog att fara till Lidel och handla lite, eller coop svårt val haha ;)
 
Och senare idag hoppas jag att Ante kommer på besök :) man får hålla tummarna! sist vi sågs va nog när vi va ute och fiska i sommras! Kan det stämma? hmm aja det var iallafall JÄTTE länge sen vi sågs :) han har ju inte äns sett vårat vackra hus!
 
 
 
 
Sen har ju Vårblommorna kommit fram. Underbart! Snart sommar hehe 
 
 

Odling

Ja idag har jag och Leo sått årets första frön :) Och det blev Paprika och Plommon ;) Så nu hoppas man på att det blir nå av detta nu! Så man kan äta Paprika hela sommaren ;) 
 
 
 
Annars händer det nog inte så mycket idag. Det är ju söndag! Om man har ork så blir det en Äppelpaj idag :D :D

RSS 2.0