Killkväll

Dagen börja med att jag var hemma från jobbet idag. pågrund av att jag hade sån jävla värk i foten. fick en infektion från mitt skoskav :S så hela hälen gjorde ont!! så tänkte fara på vårdcentralen idag, men när jag vakna så hade det blivit bättre hmm konstigt enligt mig men men så har istället vilat foten idag så det inte ska bli värre. Men fick iallafall med hela familjen till Apoteket för att köpa skoskavplåster, och medans vi var där så hämta vi ut en barnbox!  
 
Plåstret :)
 
Barnboxen
 
Barnboxens insida :)
 
Sen så jobbar Natta kväll idag så jag och Leo har killkväll :D Och det betyder mycket mys och gomat :) :) 
Så vi tog oss till affären, och köpte pommesbollar, kött och Bea så klart ;) sen till filmen ikväll så ska vi äta chips och dipp! ska bli riktigt mysigt att få mysa med min gopojk ;) 
 
Leo fick så klart hjälpa till med maten :)
 
 
 
 
 
 
 
 

infektion

Ja det  är vad jag har just nu i min häl :S kan inte gå eller stå utan att det gör ont!! fett jobbigt just nu. Så i morgon blir det att stanna hemma från jobbet så det inte blir värre och så blir det att besöka vårdcentralen i morgon så man blir friskt snart :D 
 
Sen är det ju så klart Hockey som går varm på tvn ;) Aik - Saik ställningen är 2-1 och tror andra perioden börjar snart. 
 
Hooj

Jadu :)

Hej nu har man just ätit makaroner och kötfärsås :) och snart blir det att se Farmen. Måste bara medela att snart är det helg igen :D hoppas att det blir mycket skoj då, har iallafall 2 körningar på lördag. ska bli riktigt skoj :) 
(tagen från internet)
 
 
och medans man är i stan så blir det att äta på ica maxis nya resturang!! svin god mat så det rekommenderar jag starkt!!! 
 
 
Nu ska jag hjälpa Natta med att städa lite innan vi ska se farmen 
 
Joo föresten! tänkte visa en bild på hur det ser ut när jag jobbar, om någon är intresserad haha :P
 
Min slipmaskin <3
 

5-1

Oooj så härligt med vinst!! Speciellt mot Luleå :D vi ägde hela matchen från start och det gör mig så glad. Ni gör oss verkligen stolta! 


Så nu blir det att fira vinsten med lite sömn. Godnatt 

PS såg nu att min son har lekt fotograf igen. ;) så tänkte dela med mig av en bild. Har verkligen världens goaste son!!

Puss på dig <3 


SAIK

Nu har man precis ätit middag, korv med bröd blev det idag. Så nu sitter man man och tar det lungt innan hockeyn börjar. Skellefteå vs Luleå!!! man hoppas så klart på vinnst men tor dcet kan bli riktigt spännande! 
Medans man väntar så får man väl hitta på nå så tiden går fortare.
 
 
Tillsammans mot guld 2014

Måndag 37/1 -14

Idag börja dagen som alla andra måndagar :P vakna tidigt, kliva upp, ta på sig kläder, gå ner från trappan, ta på sig linserna, slappa lite, ta på sig jacka och skor, sätt i hörlurarna i öronen, he på Spotify, gå mot jobbet! Så ser en vanlig morgon ut för mig haha jätte intressant ;) 

Idag har vi även hunnit se klart prison break! Sett farmen. Och nu blir det att sova!! 

Hooj

En bild säger mer än tusen ord!



JAG LÄNGTAR!!!!!!! 

Snabbt inlägg

Idag så blev det att vi for och bada på badhuset :) Leo tycker att det är såå roligt ;) han simmar möts hund sim med flytväst men det är ju alltid nåt :D nu blir det att dra hem och börja med maten! Blir kyckling och ris. 

Hooj

06:30

Jag tror min kropp är för van att vakna denna tid på veckorna, så gör även den på helgenrna :S Men igår sov jag till 9 typ så fattar inte varför jag vaknar tidigt idag!
 
Aja nu hinner man vara lite själv och se film osv :) Farmen hela morgonen!! funderar på att söka dit nästa år (om det håller på så länge) sökte ju till föra året, men då kom jag bara till intervjun men sen tog det stopp. men var MEGA nervös ;) så om jag kommer dit igen så blir det vara vara sten cool. 
 
 

Bort bjudna!

Nu har man sett lite Farmen och gjort några faser för att lära mig mer :) och nu håller man på att stada bort för att sen fara bort till Nattas mor och far för att äta midda. friterat.. 
 
lägger väl upp en "Matbild" sen så ni får se haha 
 
Ock så säger jag ha en fortsatt bra lördag med denna låt!!!!!
 
http://www.youtube.com/watch?v=wnovHTSKWOE
 
 
Hooj

Vecka 31+0

Hej detta var ju ett tag sen nu!! ska väl ta och försöka komma igång med bloggen nu men jag LOVAR inget ;)
 
tänkte bara berätta lite vad jag syslar med nu! mycket som händer hehe 
 
1. ska snart bli 2 barnspappa!!
2. håller på med körkortet
3. skaffat hus 
4. fixar till inne i huset
osv osv
 
Men tänkte efter som det händer så mycket skoj i livet. Så kanske man kan ta del av detta via min gammla blogg
sen klagar sambon att jag aldrig skriver så ofta haha så hoppa att hon blir glad nu!
 
Nu blir det att köra lite faser på elevcentralen.se och se hur mycket man kan. får väl skriva mer sen 
 
Hooj

RSS 2.0