Skönt att vara hemma!

En intressant start på veckan :) Allt börja med att Natta börja få värkar natten mot måndag typ klockan 04:00 Och jag vakna ca 05:00 och såg att hon inte låg i sängen.
Så jag gick ner till henne för att höra om allt var okej :) 
Sen kunde jag ju inte somna om igen så blev att vara vaken, Sen senare på måndag kl 08:45 skulle jag skriva teorin för mitt körkort! Så var både trött och nervös ända fram tills jag börja provet. 
Och jag klara det!!! så himmla underbart det kändes. Klockan 11:40 börja jag jobba för dagen, men imina tankar fanns natta som var hemma med värkar :O höll alla tummar jag har för att det skulle bli något av dessa. 
Men dom avtog en bra stund, så vi kände att det inte skulle hända något. Men typ när jag sluta så börja dom om igen och blev lite oftare :D Men vi var inställda på att fara till camilla och Anders för att se matchen mellan Skellefteå AIK mot Linköping och fira Anders födelsedag! Men så blev det inte :)
 
 
för dom på BB ville att vi skulle åka in, och när vi kom ditt så va Natta öppen 5 cm!!!! Det är ju mycket tänkte vi, så vi blev så klart glada och kände att detta kommer bli ett marsbarn. Och på Anders födelsedag ;) MEN.... Så blev det ju inte, Utan det tog så långt tid för att hon skulle öppnas dom cm som var kvar. klockan gick, Och 04:17 kom våran underbara son ut till världen!
Och trötta var vi under förlossningen, vi var ju ändå vakna i ca 24 timmar i streck!! OCh sen senare på tisdagen kl 13:00 skulle jag göra uppkörningen, men redan 12:00 skulle jag köra lite med körskolan innan så man kommer in i det lite bättre :D Så jag var tvungen att lägga mig en stund på golvet i förlossningsrummet och sova när allt var som klart :P Sen fick jag i min typ 2-3 timmar sömn innan jag skulle köra. Men allt gick bara bra och jag blev godkänd :D :D :D Så nu har jag äntligen mitt körkort!!!!!!! Så Barn och körkort på samma dag med några timmars mellanrum sluta dagen med ;) ALLT GÅR OM MAN BARA VILL!!!! 
 
Och nu är vi hemma och Leo har fått hålla i son lillebror. som han har längtat!! 
 
 
Så söta!!
 
 

RSS 2.0